Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Konserter på Warfsholm - sommaren 2019

Carola & Warfsholm

Match made in Heaven

25 juli 

Carola - en akustisk hitkonsert

Idén föddes för något år sedan; helst på en naturscen önskar Carola, med bara vinden och himlen i bakgrunden och publiken sittandes i gröngräset med filt och picknick-korg. Det är ett format som skapat för Warfsholm. Ett format hon inte gjort tidigare med sina stora hits men som publiken länge har önskat. Att få vara mer basic och låta sången och melodierna få beröra på ett genuint sätt. 

21.00 Stora scenen på Warfsholm

Så har ni aldrig sett Carola! Medan många artister i Sverige och andra scener på Gotland just nu gör storslagna shower gör vi tillsammans med Carola tvärtom, en avskalad unplugged hitskonsert med personliga favoriter och endast två musiker på scen. I sommar ger hon sig ut på vägarna med turnén ”Naket – en akustisk hitskonsert”. .  

Nya arrangemang i ett musikaliskt hantverk har aldrig givits utrymme för. Nu vågar Carola ge låtarna den klädnaden. ’Det är så jag själv tycker bäst om att gå på konsert en sommarkväll’ säger hon. ’Det ska bli så skönt att bara få luta sig mot tonerna och känslan som uppstår på varje unik konsert. Min publik vet hur de ska dra ut det bästa ur mig och att jag har så mycket mer kvar att ge. 

Köp biljetter här

Vill ni äta innan så har vi en smarrig 3 rätters förberedd. Kontakta oss på bokabord@warfsholm.se
Och vill ni lyxa till det med att bo över bokar ni det här på hemsidan under Boende.

Konsertkvällar på Warfsholm - som man ska ha det när man har det som sämst

1 augusti

Plura tillbaka på Warfsholm  

Plura Jonsson är en legendar i Sverige, Inte minst genom sina 40 år som frontfigur i rockbandet Eldkvarn. Med ikoniska låtar som “Fulla för kärlekens skull”, “Pojkar pojkar pojkar” och “Kärlekens tunga” har rockpoeten från Norrköping en given plats i den svenska musikhistorien.

Nu i vår kan man se Plura som en av deltagarna i ”Stjärnornas Stjärna” på TV4 och i sommar kliver han upp på livescenen igen.

Vi på Warfsholm har fascinerats över den historia Plura har hos just oss. Först tänkte vi, vilken jädra spelning han måste ha dragit av här på Warfsholm, back in the days!
Sedan klarnade det något. Plura spelade ju här varje sommar i över 10 år runt 90-talet. Inte så konstigt att vi har mötts av alla fantastiska historier;   Ett gäng med familjer åker vattenskoter till Warfvet. Barn och ungdomar har varit med sedan de var knoddar. Nu är de unga vuxna som kommer tillbaka.  Plura själv minns att han alltid tog ett dopp bakom scenen efter gig. Dela gärna din Plurahistoria på våra Sociala Medier. 

Härligt att det finns så många fans och stammisar att välkomna tillbaka!

21.00 Stora scenen 

Plura - sång, gitarr
Axel Jonsson Stridbeck - kapellmästare, gitarr, körsång
Freja Drakenberg - slagverk, akustisk gitarr, körsång
Marcus Arborelius - klaviatur, körsång
Zackarias Ekelund - trummor, körsång
Jonatan Lundin - bas, körsång

Köp biljetter här

Vill ni äta innan så har vi en smarrig 3 rätters förberedd. Kontakta oss på bokabord@warfsholm.se. 

Och vill ni lyxa till det med att bo över bokar ni det här på hemsidan under Boende.


13 juli 

Eric Palmqwist på verandan

Gotlandsbördiga och kritikerhyllade Eric Palmqwist har valt Warvsholm som scen för sin enda officiella konsert på Gotland i sommar. 

Det tar inte lång tid innan Erics lyrik träffar en. Redan efter de inledande takterna fastnar kombinationen av melodisk genialitet och textmässig briljans. Att Eric lyckas med just detta är förstås ingen tillfällighet. Hans karriär har nämligen rört sig över både nittiotalets vibrerande indie-scen och tvåtusentalets lågmälda folkpop, inte minst via banden Monostar och EP´s Trailer Park.

Under denna tid har han även delat scen med akter som Ron Sexsmith, Noah and the Whale och The Felice Brothers, för att inte nämna att hans låtar sjungits in av artister som Emily Barker, The Boppers och Girls Generation. På så sätt kan en hävda att han gjort det mesta. Förutom en sak: ett album under eget namn. Tills nu.

År 2019 markerar nämligen året då Eric byter mono mot stereo, flyttar ut ur trailerparken och slår rot som soloartist under eget namn. Albumet har fått namnet "En halv gris kan inte gå" och visar med stolthet upp en artist med historier att berätta.

Med avstamp i ett tidigare missbruk berättar Eric högst personliga anekdoter om hur det kan bli, och hur det kan förändras. Tillsammans med historierna får vi höra ett musikaliskt arrangemang som hämtar inspiration från både det gamla och det nya. Kombinationen blir tidlös, som det brukar heta. Ett epitet som faller väl in på Eric musikaliska gärning. En gärning som är till bredden fylld av historier att ta in. Det brukar sägas att en bild säger fler än tusen ord, men i Erics fall får en nog vända på det och säga att en skiva säger mer än tusen bilder.

"Äntligen debuterar Eric Palmqwist i eget namn på svenska. Det är fint, starkt och inte sällan rätt rörande " - 4/5 Dagens Nyheter

"Musiken är vacker och lättsam, men texterna sjunger däremot om någonting helt annat " - 5/6 Nöjesguiden

21.00 på verandan 

Vill ni äta innan så har vi en smarrig 3 rätters förberedd. Kontakta oss på bokabord@warfsholm.se
Och vill ni lyxa till det med att bo över bokar ni det här på hemsidan under Boende.

På den klassiska platsen ute på holmen kommer vi placera det vi kallar för stora scenen. Under de stora konsertkvällarna är det ståplats.  Våra musikkvällar på Warfsholm minner om en svunnen tid, Det finns sittplatser på träbänkar, som använts på Tiljans talanger.

Här hittar du allt du behöver veta gällande våra konserter.

Klicka här för frågor och svar   

.

Kontakt

Warfsholm
Klinte Varvsholm 612
62376 Klintehamn

Tel: 0498-24 00 10
info@warfsholm.se

Sociala medier

”Följ oss på Facebook”Facebook

”Följ oss på Instagram”Instagram

Den här sidan använder
sig av Cookies. Läs mer här.