Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Jobba hos oss

Vi söker Hotellchef

Warfsholm är en mysig, familjär hotellanläggning med 120 bäddar i 10 stugor och 24 hotellrum beläget precis vid havet och stranden, 3 mil söder om Visby. Vi driver utöver hotellet även restaurang, café, butik, bageri och under sommaren har vi fullt av aktiviteter och konserter. Vi strävar efter att vara en levande och öppen verksamhet året runt även om vår verksamhet är som mest intensiv under maj – september.

Vi söker nu en handlingskraftig hotellchef med erfarenhet från hotelledning, sälj och marknadsföring. Ditt uppdrag är att se till att hotellet är så fullbelagt det bara kan bli, året runt, till bästa möjliga pris för tiden på året och att vi levererar en upplevelse och vistelse av högsta klass.

Om tjänsten hotellchef

Tjänsten innebär ansvar för hotelldelen i företaget. Din absolut viktigaste del är marknadsföring, sälj, kanalvridning och revenue. I rollen som hotellchef är du även ansvarig för ekonomisk uppföljning, så att du behöver ha erfarenhet av verksamhetsstyrning genom nyckeltal. Du har förmåga att maximera verksamheten under högsäsong, men även utanför sommarsäsongen, med kreativa lösningar för evenemang, paketering och verksamhetsutveckling.

Du jobbar mycket i och har ansvar för våra bokningssystem, tredjepartskanaler samt våra konton i sociala medier.

I tillägg har du personalansvar för fastighet, reception, butik och städ där du har ca 20 medarbetare sommartid. Du kommer att vara med och skapa den strategiska marknadsplanen för hotellet.

Rollen förändras mycket beroende på tid på året, från mycket drift och personalledning under sommaren till strategi och sälj under resten av året samt att, i perioder, nästan helt själv stå för hotelldelens drift.

Dina ansvarsområden i övrigt kommer att vara bland annat gästkontakt, internt informationsflöde, rekrytering, personalintroduktion med mera.

Om dig som hotellchef

Du lockas av det lilla företaget på landet där du vet att du kan göra stor skillnad. Du bör vara helt självgående och kunna se och ta ansvar för företaget som om det vore ditt eget. Du är en utpräglad serviceperson och har lätt för att bli omtyckt. Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som personal. Du stöttar din personal i deras arbete, är prestigelös och van att hugga i själv. Du är en bra coach som får personalen att må bra, en god lyssnare som skapar förtroende. Du är ett proffs, du är lojal och du vet vad som krävs. Vi ser att du är väldigt målstyrd, älskar hetluften under sommaren men brinner även för utmaningen att driva en året runt verksamhet på Gotland. Främst av allt har du en vinnande personlighet som är varm och glad.

Din erfarenhet:

* Flerårig erfarenhet inom hotellbranschen.
* Utbildning inom marknadsföring eller försäljning
* Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
* God datavana och erfarenhet av hotellsystem.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet, engagemang och energi.

Du rapporterar direkt till ägare och VD, men jobbar närmast F&B Manager, Köksmästare och Controller.

Du blir en viktig person i vår ledningsgrupp och delar av året består företaget endast av den. Tjänsten är 100 %, året runt. Vi tillämpar årsarbetstid med varierade arbetstider och har vår semester i första kvartalet. Vi har kollektivavtal och är anslutna till Visita. Önskvärd start är omgående nu under våren.

Hjärtligt välkommen med din ansökan inkl. fotografi till sanna.kleven@warfsholm.se

Frågor besvaras på samma mail. Märk mailrubriken med Hotellchef

Till säsongen 2019 söker vi:

Servis, Kock, Bagare, Konditor, Kallskänka, Diskare, Cafépersonal

Vi söker flertalet erfarna servitörer och servitriser för sommarens a la carte servering. I sommar kommer vi att ta vår restaurang till nya högre höjder med klassiker från det svenska och franska köket. En klassisk fransk bistro på den gotländska landsbygden, med alla de lokala fantastiska råvaror vår ö kan erbjuda. I köket och som servitör hos oss älskar du hög service och brinner för mat och dryck. 

Köket på Warfsholm är vårt nav. Tidigt på morgonen börjar aktiviteten med vår frukost. Och sedan skall caféet öppna. Bakverk och sötsaker, smörgåsar och sallader. På eftermiddagen tar restaurangen vid. Både varmt, kallt och dessert.  Till köken söker vi nu: Kockar, Kallskänkor, Bagare, Konditorer och diskare.

Till vårt Café söker vi personal till både kassa, servering och diskplock. Vårt café har hög standard och vi bakar allt själva i vårt bageri. Vi älskar närodlat, kvalité och hög nivå på service, Vi tänker att du som personal i caféet också kännetecknas av det.

MAILA CV TILL: JOBB@WARFSHOLM.SE

Döp mailet till den tjänst du söker.


Sous Chef och kockar 

I vår börjar Simon Sollerman som ny köksmästare på Warfsholm. Nu söker vi en Sous Chef som tillsammans med Simon kan skapa teamet i Warfsholms Restaurang. Vi gillar klassisk fransk/svensk matlagning med närodlat och gotländska råvaror som ryggrad.
Tjänsten som Sous chef är en fast tillsvidareanställning, Heltid med årsarbetstid, där semester förläggs i kvartal ett. Vi är anslutna till Visita.
Vi söker även flertalet kockar för sommarsäsongen 2019. Tjänsterna kan både vara maj-sept eller endast juli månad.
MAILA CV TILL: JOBB@WARFSHOLM.SE

Märk mailet med kock eller sous chef som rubrik.

Reception

Vi söker 2 receptionister som kan jobba högsäsong både morgon, dag och kväll, men även deltid under vår och höst är uppskattat. Tidigare erfarenhet av hotellverksamhet är mycket meriterande.

MAILA CV TILL: JOBB@WARFSHOLM.SE

Märk mailet med reception som rubrik.

Konsertpersonal

Till våra konserttillfällen söker vi en massa personal. 
Hör av dig till oss om du vill dirigera trafik, sälja biljetter, stå i baren eller vända hamburgare.
Vi prioriterar inte erfarenhet här utan du behöver ett glatt humör och en framåt attityd, så visar vi dig resten.

MAILA TILL: JOBB@WARFSHOLM.SE,

Märk mailet med konsert som rubrik.

Mångfald

För oss är mångfald viktigt, vi har flera anställningar som är nystartsjobb och vi tar gärna en aktiv roll för integration av våra medarbetare. Hos oss får du älska vem du vill och be till vilken gud du vill eller inte alls. Du får gärna komma från jordens alla hörn och vi ser gärna ansökningar från HBTQ personer. 

Kontakt

Warfsholm
Klinte Varvsholm 612
62376 Klintehamn

Tel: 0498-24 00 10
info@warfsholm.se

Sociala medier

”Följ oss på Facebook”Facebook

”Följ oss på Instagram”Instagram

Den här sidan använder
sig av Cookies. Läs mer här.