Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Lyxigt sekelskifte, klassiska hotellrum i parken eller moderna lägenheter. Vad föredrar du?

Villa Wöhler

Våra finaste hotellrum

Warfsholms huvudbyggnad Villa Wöhler byggdes 1899 som ett pensionat, vilket det nu varit obrutet sedan dess. Här finns boendet för dig som önskar det lilla extra. Villa Wöhler erbjuder tre deluxerum, tre sviter och två minisviter. Alla i härlig sekelskiftesstil men såklart med inslag av lyx och bekvämlighet.

Rummen i Villa Wöhler.

Backstugan

Hotellrum för familjen 

Backstugan är en av våra stugor i parken. Här finns fyra dubbelrum där du ser havet glimtandes på båda sidor om Villa Wöhler. Du har en liten terrass utanför dörren och kliver rakt ut i vår fina trädgård, I Backstugan har rummen en platsbyggd lite mindre våningssäng för våra små (190cm).  Backstugan renoverades 2012.

Mer om Backstugan

Parkstugan

Klassiska hotellrum för två

Parkstugan ligger mitt i parken och framför Villa Wöhler. Här har vi åtta dubbelrum med liten veranda och parken rätt utanför dörren. Här är fyra av rummen är vända mot havet och fyra mot parken och kapellet. Ett av rummen har bäddsoffa med möjlighet till 2 extrabäddar. Parkstugan helrenoveras våren 2018.

Mer om Parkstugan

Parstugorna 

Lägenhet med havsutsikt

Nära till havet ligger Warfsholms parstugor. Här bor du i moderna 6-bäddslägenheter på 40 kvadratmeter. Lägenheterna har vardagsrum med TV och ett fullt utrustat kök med diskmaskin. Ni har två sovrum, där det ena är ett dubbelrum och det andra har två våningsängar. Du har ett soldäck med uteplats och havet glittrandes en bit bort. Här väljer du om du vill ha självhushåll eller om du vill lägga till lakan, frukost och städhjälp.

Mer om Parstugorna

Ängsgården

Lägenhet på ängen för 5 pers

I Ängsgården bor du lite mer privat än i våra andra stugor som ligger som i en liten by. Ängsgården ligger vacker på äng lite avsides från pensionatet. Huset har under våren 2018 fått en rejäl ansiktslyftning. Här finner du 4 moderna lägenheter på 40 kvm för 5 personer. Lägenheterna har vardagsrum med TV och ett fullt utrustat kök med diskmaskin. Ni har två sovrum, där det ena är ett dubbelrum och det andra har en våningsäng och en singelsäng. Du har egen uteplats nära naturen och vår köksträdgård. Här väljer du om du vill ha självhushåll eller om du vill lägga till lakan, frukost och städhjälp.

Mer om Ängsgården

Grindstugan

Två söta dubbelrum med veranda

Grindstugan ligger precis innanför vår grind i parken, Här har vi två dubbelrum med mysigt läge med sin egna lilla terrass utanför de båda dörrarna. Ni har utsikt mot Villa Wöhler och ser havet glittrandes alldeles bakom. Grindstugan passar bra om ni är två sällskap som vill bo nära varandra.

Mer om Grindstugan

Bokningsvillkor

Bokning av hotellrum av privatperson.

Betalning av er vistelse sker vid bokningstillfället. Avbokning med full återbetalning kan ske kostnadsfritt fram till 30 dagar innan ankomst. Därefter blir bokningen en "röd avgång" och avbokning senare än 30 dagar eller utebliven incheckning återbetalas ej utan debiteras till 100 %.

Kontakt

Warfsholm
Klinte Varvsholm 612
62376 Klintehamn

Tel: 0498-24 00 10
info@warfsholm.se

Sociala medier

”Följ oss på Facebook”Facebook

”Följ oss på Instagram”Instagram

Den här sidan använder
sig av Cookies. Läs mer här.