Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Höstens Evenemang finner ni i vår kalender

Tack till er alla som kom på konsert på Warfsholm i somras!

Vi ser fram emot sommaren 2020 och håller på att planera kommande konserter.

Rickfors, Ronander & Magnell

12 augusti 

För första gången på samma scen

Mikael Rickfors, Mats Ronander och Ola Magnell. Tre legender inom svensk musik som i sommar valt att göra några väl utvalda spelningar.

20.00 Stora scenen

Biljetter finns på: www.destinationgotland.se/upplevelser

Vill ni äta så har vi förberett en härlig trerättersmeny som avnjutes på vår veranda med härlig utsikt över holmen och scenen. 

Kontakta oss på bokabord@warfsholm.se.   

Och vill ni bo över bokar ni det här på hemsidan under Boende.


Konserter på Warfsholm - sommaren 2019

8 augusti

The Finer Summer Tour goes Warfsholm

Sarah Dawn Finer är en av Sveriges mest älskade och hyllade artister och låtskrivare. Nu beger sig Sarah äntligen ut på sommarturné igen!

Med flera guldsäljande soloalbum och framgångsrika soloturnéer har Sarah Dawn Finer cementerat sig som en av Sveriges mest folkkära artister. Men hon slutar inte att imponera där.

2015 var året då Sarah senast var på en akustisk sommarturné. Den här gången tar hon med sig ett fyrmannaband och kommer bjuda på låtar från hela sin repertoar men även något nytt och kanske en och annan favorit…

20.00 Stora scenen

Köp biljetter här

Vill ni äta så har vi förberett en härlig trerättersmeny som avnjutes på vår veranda med härlig utsikt över holmen och scenen. 

Kontakta oss på bokabord@warfsholm.se.  

Och vill ni bo över bokar ni det här på hemsidan under Boende.


7 juli

Andersson Wij & Scocco tillsammans på Warfsholms scen

Vi på Warfsholm är glada och stolta över att få välkomna Mauro Scocco och Tomas Andersson Wij till Warfsholms scen i sommar. 

Tomas Andersson Wij är en av de svenska artister som turnerar allra mest. Mauro Scocco har inte gjort en turné sedan 1989. Nu gör de gemensam sak på elva väl valda sommarscener under 2019. Och en av dem är Warfsholm!

Det blir en härlig turné genom sommarsverige, uppbackade av den karismatiska sångerskan, pianisten och cellisten Lovisa Samuelsson. 

– De här kvällarna ska bli enkla och lekfulla, inte allt för noggrant förberedda. Jag gillar att sitta vid en bardisk med Mauro och snacka. Han kan vara väldigt rolig, kärv och uppriktig. Vill att det ska kännas lite som ett barsamtal som bryts för musik då och då, säger Tomas Andersson Wij.

De två artisterna kommer varva stora hits med mer oförutsägbara låtval, och det kan även dyka upp någon helt nyskriven låt.

21.00 Stora scenen

Köp biljetter här,

Vill ni äta så har vi förberett en härlig trerättersmeny som avnjutes på vår veranda med härlig utsikt över holmen och scenen. 

Kontakta oss på bokabord@warfsholm.se.  

Och vill ni lyxa till det med att bo över bokar ni det här på hemsidan under Boende.


25 juli 

Carola & Warfsholm

- a match made in heaven

Idén föddes för något år sedan; helst på en naturscen önskar Carola, med bara vinden och himlen i bakgrunden - ett format som skapat för Warfsholm. Ett format hon inte gjort tidigare med sina stora hits men som publiken länge har önskat. Att få vara mer basic och låta sången och melodierna få beröra på ett genuint sätt. 

21.00 Stora scenen

Så har ni aldrig sett Carola! Medan många artister i Sverige och andra scener på Gotland just nu gör storslagna shower gör Carola tvärtom, en avskalad unplugged hitskonsert med personliga favoriter och endast två musiker på scen.

Nya arrangemang i ett musikaliskt hantverk har det aldrig givits utrymme för. Nu vågar Carola ge låtarna den klädnaden. "Det är så jag själv tycker bäst om att gå på konsert en sommarkväll", säger hon. "Det ska bli så skönt att bara få luta sig mot tonerna och känslan som uppstår på varje unik konsert. Min publik vet hur de ska dra ut det bästa ur mig och att jag har så mycket mer kvar att ge."

Köp biljetter här

Vill ni äta så har vi förberett en härlig trerättersmeny som avnjutes på vår veranda med härlig utsikt över holmen och scenen. Kontakta oss på bokabord@warfsholm.se

Och vill ni lyxa till det med att bo över bokar ni det här på hemsidan under Boende.

2 augusti 

Shirley Clamp på verandan

Kom och njut av en unik spelning med sång, musik, skratt, god mat och Warfsholms magiska utsikt och solnedgång.

Shirley Clamp har inte bara en av Sveriges bästa röster, hon är rolig som få. I höst ses hon på Maxim i Stockholm där hon kommer blanda just de två talangerna. Regisserad av William Spetz, ett samarbete som redan är påbörjat men i sommar tar hon alltså en paus och gästar oss och vi får en liten försmak av höstens show.

Hon har med sig sin pianist Joakim Niehoff. Tillsammans har de en bred repertoar och bjuder in till en intim, rolig och personlig spelning på verandan.

Välkommen att avnjuta detta tillsammans med en trerättersmeny. Begränsat antal platser.Två sittningar.

Biljetter finns på; www.destinationgotland.se/upplevelser

22 juli 

Jazzkväll på Warfsholm

Vi på Warfsholm är otroligt glada över att bjuda in till en jazzkväll i sommar. 

Kvällens program, signerat gitarristen och tillika Lars Gullinpristagaren Andreas Pettersson präglas av bredd, variation och spets. 
Bland artisterna finner vi stora namn som Magnus Lindgren, Ulf Johansson Werre samt kubanske violinivirtuosen Emilio Estrada. 

Som grädde på moset avslutas kvällen med svenska RnB- stjärnan Molly Hammar vars spelning på Warfsholm blir det enda stoppet på Gotland under hennes omfattande Sverigeturné. Varmt välkomna!

18.00-23.30 Stora scenen

Biljetter finns att köpa på: www.destinationgotland.se/upplevelser

Vill ni äta så har vi förberett en härlig trerättersmeny som avnjutes på vår veranda med härlig utsikt över holmen och scenen. 
Kontakta oss på bokabord@warfsholm.se.     

Och vill ni bo över bokar ni det här på hemsidan under Boende.

.

1 augusti

Vad vore en sommar på Warvet utan Plura...  

Plura Jonsson är en legendar i Sverige, Inte minst genom sina 40 år som frontfigur i rockbandet Eldkvarn. Med ikoniska låtar som “Fulla för kärlekens skull”, “Pojkar pojkar pojkar” och “Kärlekens tunga” har rockpoeten från Norrköping en given plats i den svenska musikhistorien.

Nu i vår kan man se Plura som en av deltagarna i ”Stjärnornas Stjärna” på TV4 och i sommar kliver han upp på livescenen igen.

Vi på Warfsholm har fascinerats över den historia Plura har hos just oss. Först tänkte vi, vilken jädra spelning han måste ha dragit av här på Warfsholm, back in the days!
Sedan klarnade det något. Plura spelade ju här varje sommar i över 10 år runt 90-talet. Inte så konstigt att vi har mötts av alla fantastiska historier;   Ett gäng med familjer åker vattenskoter till Warfvet. Barn och ungdomar har varit med sedan de var knoddar. Nu är de unga vuxna som kommer tillbaka.  Plura själv minns att han alltid tog ett dopp bakom scenen efter gig. Dela gärna din Plurahistoria på våra Sociala Medier. 

Härligt att det finns så många fans och stammisar att välkomna tillbaka!

21.00 Stora scenen 

Plura - sång, gitarr
Axel Jonsson Stridbeck - kapellmästare, gitarr, körsång
Freja Drakenberg - slagverk, akustisk gitarr, körsång
Marcus Arborelius - klaviatur, körsång
Zackarias Ekelund - trummor, körsång
Jonatan Lundin - bas, körsång

Köp biljetter här

Vill ni äta innan så har vi förberett en härlig trerättersmeny som avnjutes på vår veranda med härlig utsikt över holmen och scenen.

Kontakta oss på bokabord@warfsholm.se

Och vill ni lyxa till det med att bo över bokar ni det här på hemsidan under Boende.


13 juli

Eric Palmqwist på verandan

Gotlandsbördiga och kritikerhyllade Eric Palmqwist har valt Warfsholm som scen för sin enda officiella konsert på Gotland i sommar. 

Det tar inte lång tid innan Erics lyrik träffar en. Redan efter de inledande takterna fastnar kombinationen av melodisk genialitet och textmässig briljans. Att Eric lyckas med just detta är förstås ingen tillfällighet. Hans karriär har nämligen rört sig över både nittiotalets vibrerande indie-scen och tvåtusentalets lågmälda folkpop, inte minst via banden Monostar och EP´s Trailer Park.

Under denna tid har han även delat scen med akter som Ron Sexsmith, Noah and the Whale och The Felice Brothers, för att inte nämna att hans låtar sjungits in av artister som Emily Barker, The Boppers och Girls Generation. På så sätt kan en hävda att han gjort det mesta. Förutom en sak: ett album under eget namn. Tills nu.

År 2019 markerar nämligen året då Eric byter mono mot stereo, flyttar ut ur trailerparken och slår rot som soloartist under eget namn. Albumet har fått namnet "En halv gris kan inte gå" och visar med stolthet upp en artist med historier att berätta.

Med avstamp i ett tidigare missbruk berättar Eric högst personliga anekdoter om hur det kan bli, och hur det kan förändras. Tillsammans med historierna får vi höra ett musikaliskt arrangemang som hämtar inspiration från både det gamla och det nya. Kombinationen blir tidlös, som det brukar heta. Ett epitet som faller väl in på Eric musikaliska gärning. En gärning som är till bredden fylld av historier att ta in. Det brukar sägas att en bild säger fler än tusen ord, men i Erics fall får en nog vända på det och säga att en skiva säger mer än tusen bilder.

"Äntligen debuterar Eric Palmqwist i eget namn på svenska. Det är fint, starkt och inte sällan rätt rörande " - 4/5 Dagens Nyheter

"Musiken är vacker och lättsam, men texterna sjunger däremot om någonting helt annat " - 5/6 Nöjesguiden

21.00 på verandan

Köp biljetter här.

Vill ni även äta på verandan så har vi förberett en härlig trerättersmeny. 

Kontakta oss på bokabord@warfsholm.se


18 juli

Smaklösa äntligen tillbaka på Warfsholm

För 46:e sommaren levererar Smaklösa sin närmast obeskrivliga blandning av någon form av musik, trumpetsolon och allsköns improviserade skrönor.

Blandat annat besjungs moonboots i Hemse, den härliga medeltiden och regnande kor medan diverse gotländska socknar får sina fiskar varma. 

21.00 Stora scenen

Biljetter finns på: www.destinationgotland.se/upplevelser

Vill ni äta så har vi förberett en härlig trerättersmeny som avnjutes på vår veranda med härlig utsikt över holmen och scenen. 

Kontakta oss på bokabord@warfsholm.se.    

Och vill ni bo över bokar ni det här på hemsidan under Boende.

På den klassiska platsen ute på holmen kommer vi placera det vi kallar för stora scenen. Under de stora konsertkvällarna är det ståplats.  Våra musikkvällar på Warfsholm minner om en svunnen tid, Det finns sittplatser på träbänkar, som använts på Tiljans talanger.

Här hittar du allt du behöver veta gällande våra konserter. 

Klicka här för; Frågor och svar

.

Kontakt

Warfsholm
Klinte Varvsholm 612
62376 Klintehamn

Tel: 0498-24 00 10
info@warfsholm.se

Sociala medier

”Följ oss på Facebook”Facebook

”Följ oss på Instagram”Instagram

Den här sidan använder
sig av Cookies. Läs mer här.