Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Fest

Bjudning

Vi arrangerar gärna större födelsedagsfester. Vår matsal rymmer ca 100 personer och lika många kan sova kvar. Vi har menyer för sittande middag men även flera bufféer att välja mellan. Vi skräddarsyr efter dina behov.

Fira dina speciella dagar hos oss!

Det finns alltid en anledning att fira. Vi tar gärna hand om dina högtidsdagar. 

Bröllop

Vi anordnar gärna ditt bröllop. Vi har till och med ett eget kapell där du både kan ha borglig och traditionell vigsel. Vi anordnar ofta en brunch dagen efter eller varför inte en lammgrillning kvällen innan. Med andra ord, det är inga problem att ha en fest i dagarna tre.

Fest med företaget

På Warfsholm passar det väldigt bra att ha fest eller möte med ditt företag. Vi har matsal, boende, mötes och festlokal för drygt 100 personer så att ni kan vara ett rejält gäng. Välkomna.

Övernattning

Det härliga med en fest hos oss är att både du och dina gäster kan övernatta. I Villa Wöhler går Ni bara en trappa upp till din sköna säng. I dagen efter väntar en smarrig frukost. Det är du värd. 

Kontakta oss

Kontakt

Warfsholm
Klinte Varvsholm 612
62376 Klintehamn

Tel: 0498-24 00 10
info@warfsholm.se

Sociala medier

”Följ oss på Facebook”Facebook

”Följ oss på Instagram”Instagram

Den här sidan använder
sig av Cookies. Läs mer här.