Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Bröllop, Konferens eller Fest

Bjudning

Vi arrangerar gärna större födelsedagsfester. Vår matsal rymmer dryga 100 personer och lika många kan sova kvar. Vi har menyer för sittande middag men även flera bufféer att välja mellan. Vi skräddarsyr efter dina behov.

Fira dina speciella dagar hos oss!

Det finns alltid en anledning att fira. Vi tar gärna hand om dina högtidsdagar. 

Bröllop

Vi anordnar gärna ditt bröllop. Vi har till och med ett eget kapell där du både kan ha borglig eller traditionell vigsel. Vi anordnar ofta en brunch dagen efter eller varför inte en lammgrillning kvällen innan. Med andra ord, det är inga problem att ha en fest i dagarna tre.

Fest med företaget

På Warfsholm passar det väldigt bra att ha fest eller möte med ditt företag. Vi har matsal, boende, mötes och festlokal för drygt 100 personer så att ni kan vara ett rejält gäng. 
Med närheten till havet hyr vi gärna in en bastu eller erbjuder aktiviteter som gotländsk ölprovning eller bastubad.

Övernattning

Det härliga med en fest hos oss är att både du och dina gäster kan övernatta. I Villa Wöhler går Ni bara en trappa upp till din sköna säng. Vi har totalt 120 bäddar i alla möjliga kategorier och det ju en väldigt bra storlek för t.ex. en konferens eller fest. Dagen efter väntar en smarrig frukost i vår vackra matsal. 

Blivande Brudpar?

Här kommer lite tips för dig som snart skall gifta dig.

När man gifter sig så är det oftast första gången. Det är många saker ni skall göra för första gången, Vi har dock gjort detta massor av gånger. Vi är väldigt vana med att hantera brudpar och deras stora dag. Det är ju inte bara en fest utan så mycket annat och vi vägleder dig gärna. Vi sätter särskild vikt vid att kärleken är störst av allt, Vi välkomna varmt alla typer av brudpar oavsett bakgrund, religion, etnicitet, eller könsidentitet. Kärleken är inte bara röd, den har regnbågens alla färger. Och vi älskar att det är så.
Många frågar vad ett bröllop kostar, hos oss. Då brukar vi undra lite hur långt snöret är?  För det är ju så att om skall det vara fest i dagarna tre med Champagne, Rysk caviar, fem rätters middag, bladguld på tårtan, fri bar, och så vidare...ja då blir det ett typ av pris. Men efter samtal med er vet vi vad just ni förväntar er. Vi har erfarenhet av allt. Vi behöver lära känna Er lite, veta vad ni ser framför er och guida er i vad vi tror passar er och er budget bäst. För det som vi är bäst på , det är ju också det ni vill ha. Vi ser fram emot att berätta detta för er. Tveka inte att kontakta oss men vänta inte för länge, några datum för nästa säsong är redan uppbokade. 
Hjärtligt välkomna till Warfsholm.

.

Kontakta oss

Kontakt

Warfsholm
Klinte Varvsholm 612
62376 Klintehamn

Tel: 0498-24 00 10
info@warfsholm.se

Sociala medier

”Följ oss på Facebook”Facebook

”Följ oss på Instagram”Instagram

Den här sidan använder
sig av Cookies. Läs mer här.