Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Jobba hos oss

Till säsongen 2020 söker vi följande:

Servis, Kock, Bagare, Konditor, Kallskänka, Diskare, Cafépersonal, Receptionist, Städpersonal.

Vi söker flertalet erfarna servitörer och servitriser för sommarens a la carte servering. I sommar kommer vi att ta vår restaurang till nya högre höjder med klassiker från det svenska och franska köket. En bistro på den gotländska landsbygden, med alla de lokala fantastiska råvaror vår ö kan erbjuda. I köket och som servitör hos oss älskar du hög service och brinner för mat och dryck.  Köket på Warfsholm är vårt nav. Tidigt på morgonen börjar aktiviteten med vår frukost. Och sedan skall caféet öppna. Bakverk och sötsaker, smörgåsar och sallader. På eftermiddagen tar restaurangen vid. Både varmt, kallt och dessert.  

Till köken söker vi nu: Kockar, Kallskänkor, Bagare, Konditorer och diskare. 

Till vårt Café söker vi personal till både kassa, servering och diskplock. Vårt café har hög standard och vi bakar allt själva i vårt bageri. Vi älskar närodlat, kvalité och hög nivå på service, Vi tänker att du som personal i caféet också kännetecknas av det. 

Många av våra tjänster sträcker sig hela året ut.

MAILA CV TILL: JOBB@WARFSHOLM.SE 

Döp mailet till den tjänst du söker.

Reception

Till sommaren söker vi två receptionister som kan jobba både morgon middag eller kväll. Tidigare erfarenhet av hotellverksamhet är mycket meriterande. 
MAILA CV TILL: JOBB@WARFSHOLM.SE 
Märk mailet med reception som rubrik.

Kockar 

Simon Sollerman som ny köksmästare på Warfsholm. Nu söker vi  kockar  som tillsammans med Simon kan skapa teamet i Warfsholms Restaurang. Vi gillar klassisk fransk/svensk matlagning med närodlat och gotländska råvaror som ryggrad.
 Tjänsterna kan både vara maj-sept eller endast juli månad.
MAILA CV TILL: JOBB@WARFSHOLM.SE

Märk mailet med kock som rubrik.

Housekeeping

Vi har 8 sviter och deluxe rum. 14 vackra hotellrum i vår park och 10 lägenheter. Vi nehöver städpersonal under sommarne och även under resten av året då vihar öppet året runt.
MAILA TILL: JOBB@WARFSHOLM.SE, 
Märk mailet med städ som rubrik.

Konsertpersonal

Till våra konserttillfällen söker vi en massa personal. 
Hör av dig till oss om du vill dirigera trafik, sälja biljetter, stå i baren eller vända hamburgare.
Vi prioriterar inte erfarenhet här utan du behöver ett glatt humör och en framåt attityd, så visar vi dig resten.

MAILA TILL: JOBB@WARFSHOLM.SE,

Märk mailet med konsert som rubrik.

Mångfald

För oss är mångfald viktigt, vi har flera anställningar som är nystartsjobb och vi tar gärna en aktiv roll för integration av våra medarbetare. Hos oss får du älska vem du vill och be till vilken gud du vill eller inte alls. Du får gärna komma från jordens alla hörn och vi ser gärna ansökningar från HBTQ personer. 

Kontakt

Warfsholm
Klinte Varvsholm 612
62376 Klintehamn

Tel: 0498-24 00 10
info@warfsholm.se

Sociala medier

”Följ oss på Facebook”Facebook

”Följ oss på Instagram”Instagram

Den här sidan använder
sig av Cookies. Läs mer här.