Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Jobba hos oss

Servicehjältar

Vi kan baka hur goda bullar som helst, Ha en superfin inredning och vara hur trevliga som helst. Men är det inte rent på rummet eller är det läppstift på ditt vinglas? Kanske en lampa har gått i ditt rum eller är det kallt i duschen? Ja då har vi inte en chans..

Nu söker vi hjältarna inom servicen på pensionatet: 

Städpersonal, Diskare och Vaktmästare.

Vi söker dig som sätter heder i ditt jobb, som är noggrann och uppmärksam, Vi gillar att ha kul på jobbet och vi värdesätter att du är en positiv och glad som person. Tjänsterna är  både hel- och deltid samt enstaka timmar.

Köket

Köket på Warfsholm är vårt nav. Från arla morgon bakas det bröd till både frukostgäster och till butiken.  Och sedan skall caféet öppna. Bakverk och sötsaker, smörgåsar och sallader. På eftermiddagen tar restaurangen vid. Både varmt, kallt och dessert. Vi söker både dig som vill leda köket i allt detta och vi söker Bagare, Kallskänka och Konditor.

VI REKRYTERAR LÖPANDE TILL ALLA TJÄNSTERNA

MAILA CV TILL: JOBB@WARFSHOLM.SE

Våra ansikten utåt

I vår reception, bar och matsal är det livat nästan dygnet runt.

Vi söker nu glada och trevliga:

Receptionister, Frukostvärdar och värdinnor, Servispersonal till vårt café. Servitörer och Servitriser till vår a la Carte restaurang samt en bartender.

Butiksföreståndare

Nånstans därute finns det säkert en driven själ som under sommarsäsongen och storhelger vill ansvara för vår lilla butik. Här har vi bagerivaror för takeaway och vi kommer att ha gotländska varor, design, inredning men även strandvaror som glass &godis. Är det du?

Trädgårdsmästare?

Tänk om vi kunde ha en egen trädgårdsmästare? Kanske i framtiden, men tills dess söker vi en sann trädgårdsentusiast med primärt ansvar att starta upp vår köksträdgård och hålla hela Warfsholm i strålande och blommande form. Heltid, Deltid, Vid behov? Vad passar dig?

Kontakt

Warfsholm
Klinte Varvsholm 612
62376 Klintehamn

Tel: 0498-24 00 10
info@warfsholm.se

Sociala medier

”Följ oss på Facebook”Facebook

”Följ oss på Instagram”Instagram

Den här sidan använder
sig av Cookies. Läs mer här.