Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Genuin sekelskiftesatmosfär vid Klintehamn på Gotland

Välkommen till Warfsholm
- pensionatet vid havet!

Boende i sekelskifte, 1950-tal eller  2000-tal på Pensionat Warfsholm

Sekelskiftesrum i Villa Wöhler

De flesta av rummen i Villa Wöhler har utsikt mot havet och Klintehamns hamn. Ett har en dubbelsäng, sju har två enkelsängar, två har dubbelsäng och egen balkong, ett har dubbelsäng och sällskapsdel med "Karlsökungens" skrivbord i det karaktäristiska tornet.

Läs mer om rummen i Villa Wöhler

Både 1950-tal och 2000-tal i Backstugan

Backstugan är ett annex från 1950-talet i Pensionat Warfsholms trädgård med boende i fyra dubbelrum med dusch/wc en suite och möjlighet till vardera två extrasängar. Backstugan har utsikt mot havet och Klintehamns hamn genom trädgården och helrenoverades 2012.

Läs mer om rummen i Backstugan

Gäststugan mitt i trädgården

Gäststugan är ett annex från 1950-talet i mitt i Pensionat Warfsholms trädgård cirka 50 meter från huvudbyggnaden Villa Wöhler. Den har åtta boende i dubbelrum med dusch/wc en suite. Fyra av rummen är vända mot havet, det större av dem har möjlighet till en extrasäng

Läs mer om rummen i Gäststugan

Stugor för självhushåll med havsutsikt

Bara hundra meter från havet ligger Pensionat Warfsholms stugor för boende med självhushåll i moderna 6-bäddslägenheter på 40 kvadratmeter vardera. Lägenheterna har fullt utrustat vardagsrum/kök, två sovrum, dusch/wc, tv och soldäck med utsikt mot havet.

Läs mer om våra stuglägenheter

Pensionat Warfsholm   Klinte Varvsholm 612   62376 Klintehamn   0498-240010   info@warfsholm.se   www.warfsholm.se

Den här sidan använder cookies. Läs mer här.                                                                                                                 © Pensionat Warfsholm AB 2017