Måndag
Kalops med kokt potatis och senap
Frö överbakad sejryg, citron och dragonsås och kokt potatis
115
Tisdag
Pannbiff med lök, skysås och koktpotatis.
Frö överbakad sejryg, citron och dragonsås och kokt potatis
115
Onsdag
Högrevschili med råris och picklade chili
Frö överbakad sejryg, citron och dragonsås och kokt potatis 115
Torsdag
Kyckling med paprikasås och rostade potatis
Frö överbakad sejryg, citron och dragonsås och kokt potatis
115
Fredag
Schnitzel med västerbotten, bakpotatis och rödvinsås
Frö överbakad sejryg, citron och dragonsås och kokt potatis
115
Lördag
Lammstek med potatisgratäng och rosmarinsky
Torskrygg med blomkålspurè och syrlig salad
Söndag
Fars dag meny
145
Veckans vegetariska
Zucchiniplättar med blomkål och persilja
115
inklusive sallad, bröd och kaffe
Hösten börjar närma sig. Vår köksmästare Simon har valt att ändra lite på vår meny, som han själv säger: "vi vill ta vara på det som naturen erbjuder, just för stunden och på ett så bra sätt som möjligt, samtidigt minska matsvinnet" Detta är varför vi under hösten kommer erbjuda en daglig bestämd meny som kommer skifta efter utbud och hur säsongen förändras. Vi har valt att kalla det för Pensionatsmiddag. Spännande eller hur!
Nyfiken på kvällens komposition? ring oss gärna.
Pensionatsmiddagen serveras Måndag till Lördag från 17.00
Öppettider Restaurang:
Köket serverar: Lunch Måndag-Fredag 11.30-14.00, Lördag-Söndag 11.30-15.00
Middag Fredag-Lördag 17.00-21.00