Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Trädgård

Vår trädgård 

Vi vill att våra trädgårdar skall vara för alla.
Liten som stor, Ung som gammal. Kom som motionär eller flanera omkring i lugn takt, Är du en trädgårdsentusiast och soldyrkare? Vi vill skapa ett välkomnade område med sol, bad och mycket växtlighet. Blommor, roliga träd, sekelskiftesväxter, örter, rosor och så stora härliga gräsytor. 

Våren

Snart är våren här och det kliar i de gröna fingrarna. Än har inte blåsipporna tittat fram men snart så. Vi drömmer redan som sommaren när hel Warfsholm exploderar av grönska. Men först skall vi röja lite efter vinterns stormar. Så att under våren kommer vi att anordna minst 3 röjardagar. Kolla in vår facebooksida om du vill hänga på.

Lust & Rosor

Vi tror vår köksträdgård måste ha...morötter, sallader i massor, rädisor, kål, västeråsgurka, dill, persilja, grönkål, svartkål, squash, och en massa färgglad mangold... 
Sedan kommer ju alla ätbara blommor som t.ex. ringblomma och krasse. Apropå ätbart, det sägs att det vimlar av rabbis, alltså gotländsk vildkanin, här ute på holmen. Undra just hur det kommer att gå? 

Villa Wöhler

Det är inte Villa Wöhler på bilden. Men åh vad vi skulle vilja återställa den park som finns närmast villan. Återställa den till en den blomsterprakt som en ståtlig villa från den här tiden en gång hade.

Lust och fägring

En rosengård och en örtagård måste vi såklart ha. Och jag tror inte att vi klarar oss utan ett lusthus eller.

Kontakt

Warfsholm
Klinte Varvsholm 612
62376 Klintehamn

Tel: 0498-24 00 10
info@warfsholm.se

Sociala medier

”Följ oss på Facebook”Facebook

”Följ oss på Instagram”Instagram

Den här sidan använder
sig av Cookies. Läs mer här.